Den allmänna uppdateringen

2011-06-24 @ 21:01:00 Kommentarer (1)

Jodå, vi ligger allt lit back på bloggen. Men nu ska det bli ändring. Hoppas jag iaf.
Här kommer en snabbuppdatering av lite av det allmänna vi gjort sedan
sist.

Vi har ju några i vår närhet som är döda och det är något Loke grubblar mycket på just nu. Han har frågat mycket om vad som händer när man dör och vad man gör med människorna när de har dött. Vi har berättat att man brukar gräva ner dem på en speciell plats och att man ibland reser en sten med deras namn på som man kan gå till och lämna blommor och prata lite med dem vid. Eftersom alla vi älskar som är döda ligger begravda i Västervik och Dalhem så tyckte Loke att vi kan ha en egen sten för dem här. Så han valde den famösa Resta stenen och dit går vi nu och lägger blommor till Gammelmormor Margit, gammelmorfar Hasse, gammelfarmor Signhild, morbror Arne och senast tillskottet, Speedwayföraren Matej Ferjan.


Loke och Asta har lärt sig gunga jättehögt på gungan tillsammans. Eller lärt sig och lärt sig. Loke VÅGAR numera gunga jättehögt på gungan tillsammans med Asta.


Jack har kommit på att vi har en trappa hemma och att den är jätterolig att klättra upp i. Så nu åker grinden upp igen.

Mamma Lina höll tal på Götaplatsen på nationaldagen för att stödja kampanjen "stoppa nedskärningarna i vården". Därefter tog vi finfika i parken med morbröderna Jakob och Andreas och tant Mai (som har vårt blivande barnbarn i magen. Inte så att någon av våra söner gjort henne gravid, men väl Andreas och med tanke på vår relation till honom så ser vi det här barnet som vårt barnbarn. Med kärlek så klart. Massor av kärlek!)

Elis var lycklig på grönbete. Han är oftast det. Lycklg alltså, inte på grönbete.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Underbart med blogg...

2011-06-27 @ 09:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0