Mammas fina pojkar

2008-07-31 @ 11:46:31 Kommentarer (0)

MMS

Mammas fina pojkar


Lillbus på speedway

2008-07-31 @ 11:44:47 Kommentarer (0)



På arenan formally known as Ljungheden har Lokelillbus spenderat många tisdagar under sitt 18-månader långa liv. Och fler lär det bli. Iförd mammas gamla speedwayväst, med peltorlurarna på, höll han pappa fullt sysselsatt genom att springa i halsbrytande hastighet upp och ner för grusslänterna och låta som en motorcykel. Till slut fick vi köpa honom en egen Billy Forsberg (eftersom vi helt orutinerat glömt Gollobgubben hemma) och då satte hans sig snällt ner på rumpan, skrapade bort stenarna i en liten oval och körde runt, runt, runt, runt. Vänstervarv.
Det är mammas pojk det!

En sommar full med bad och sol

2008-07-29 @ 23:34:57 Kommentarer (0)

Loke badar på Hasselö

Det här har varit en betydligt varmare sommar än förra året och fast mamma och pappa har varit nära att förgås av värmen har våran lille lillbus njutit i fulla drag.
Han har badat så fort tillfälle givits, antingen i poolen hemma hos mormor, på stranden vid farmor Margits stuga eller i havet vid Hasselö.
Som tur är fick vår son också sin fars pigment så han är brun som en liten pepparkaka istället för röd som en kräfta, vilket han hade varit om han hade fått sin mors solkänslighet.

Förändringarnas tid är här...

2008-07-28 @ 22:00:41 Kommentarer (0)

Vi är fler och vi har flyttat. Då kan man inte ha samma adress längre. Inte på nätet heller.
Familjen består i nuläget av pappa Petter, mamma Lina, lillbus Loke och ogräset i magen som vi kallar för brorster.

RSS 2.0