Precis som de är

2011-01-06 @ 23:00:01 Kommentarer (1)


Loke; känslig, humörsvängig, klok, tävlingsinriktad, eftertänksam och väldigt mån om sin minste lillebror. Leker gärna med store lillebror, dock på sina egna premisser. Tänker väldigt mycket på livet och döden och har proklamerat sig vegetarian eftersom han "inte vill att vi ska döda djuren. Då äter jag faktiskt hellre potatissoppa. Och fisk. Jag tycker ändå inte om fiskar." Och så vill han ha kyckling på fredagar. Där kompromissar han inte. Älg vill han dock inte att någon alls ska äta för älgar är så fina. När han blir stor vill han bli astronaut eller superhjälte. Och så vill han bli mamma, för mammor är så varma och då behöver man aldrig frysa.

Elis; envis, enveten och viljestark till tusen. Man kan läsa av Elis minsta tanke i hans ansiktsuttryck, han är som en öppen bok. Busigare unge får man leta efter, han testar gränser till tusen just nu. Leker gärna med lillebror men kan inte låta bli att putta lite på honom så fort vi tittar dit, för att kolla vad som händer då. Saknar fullständigt förmågan att sitta stilla. Pussas med blås och äter lätt sin vikt i godis om han bara får. Bjuder, det gör han inte. Inte ens om han måste. Glad är han nästan jämt. Slog sönder sitt sista elefantglas vid middagen igår och är inte alls nöjd med det. Utan elefanter vore livet fattigt för vår Elis.

Jack - glad, välartad och välsovande. Det tredje sviktar lite till och från men han sover iallafall i sin egen säng större delen av natten. Han flinar så fort man tittar på honom och frossar i pastaochbroccoli från Hipp. Gröt går också an men om han inte får sin dagliga ranson mjölk blir han skogstokig. Han älskar att bli blåst på magen av brorsorna, det är betydligt roligare om de gör det än om mamma och pappa försöker. Har en förkärlek för att dra far i skägget och kräkas på besökare. Tykänns inte för fem öre och är vårt lilla lyckopiller.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Klockrena beskrivningar av fantastiska grabbar. Är det inte lite av en beskrivning av deras mamma Lina också?

2011-01-09 @ 18:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0