Farmor och farfar to the rescue

2011-04-26 @ 21:51:26 Kommentarer (0)

Bara för att mormor åkte hem till Västervik betydde ju inte det att allt var glass och pannkaka här. Som tur var kom farmor och farfar då till Sjövik och styrde upp tillvaron.

Farmor passade också på att fylla år under besöket, vilket uppskattades storeligen av alla i familjen eftersom det då vankades tårta.

Farmors födelsedag var också årets första barfotadag för barnen. Härligt väder och glada ungar. Och jag tar tillbaka det där om att alla var glada för tårtan. Jack var väl inte direkt överförtjust. I sannings sin fars son.

Här hjälper grabbarna till att stapla upp den nyhuggna veden mot väggen utanför vedboden så att den ska torka i tid till eldningsdags.

Farfar (här på eminent bild, tagen av mästerfotograf Loke) högg - a ni kommer aldrin å trott - ved i finaste söndagsbyxorna. Något sådant är värt att notera. Han skärpte dock till sig snart och hämtade ut arbetsbyxorna. Men ändå. Det hände. Vem vet vad som händer härnäst? Grisar som flyger?

Grabbarna var påskgubbar också innan de åkte med farmor och farfar till Västervik på skärtorsdagen. Fast, som vanligt, så var de inte som alla andra barn. De var nämligen Robin Hood-påskgubbar. Givetvis.
Så tack farmor och farfar för all hjälp, för all mat (och mycket mat blir det när farmor får råda i köket) och för att ni ställde upp utan att tveka när vi behövde er. Ni är guld värda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0