På fyrhjulingspromenad med dockvagn

2010-09-09 @ 13:24:42 Kommentarer (0)Loke fick ju som sagt en fyrhjuling av morfar Göran när vi var i Västervik sist. Det är en riktigt fin dylik och har tillochmed en liten fjärrkontroll som vi kan stänga av den med även på långt håll om han skulle dra ifrån oss. Vi har skruvat upp den lite så nu kör han ganska fort, men han är jätteduktig och lyssnar när vi säger åt honom.
Elis vill också ha med sig nåt med fyra hjul så han skjuter med stolthet dockvagnen framför sig när vi går ut och går. I vagnen ligger skrållan, mest av gammal vana och Elis bryr sig inte så mycket om henne. Han bryr sig dock extremt mycket om den andra dockan, som bara heter "dockan". Den blir han skogstokig om någon annan tar. (förutom när Asta och tjejerna begravde henne på dagis, då höll han sig lugn. Vi går inte in på närmare detaljer.) Dockan sover i Elis säng nu och sitter i bilen med säkerhetsbälte på.
Ibland kan han dock släppa kollen på dockan och spana efter flygplan. Han engagerar hela familjen när det kommer ett och hoppar och viftar upp och vinkar till planet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0