Till Västervik och tillbaka

2010-11-01 @ 21:53:51 Kommentarer (1)

Vi har varit i Västervik och hälsat på. Det är faktiskt en sak som vi har som vi inte ofta tänker på att uppskatta: vi har våra föräldrar i samma stad. Det gör att vi inte behöver dela på tiden, vi har ju bara ett ställe att åka till och under samma resa hinner vi hälsa på både mormor och morfar och farmor och farfar och alla som hör dem (och oss) till. Hur smidigt som helst.

Vid farmor Margits stuga har de en gunga som vi fick plats alla tre på.

Vattnet är vackert även på hösten och efter lite övertalan accepterade Elis att det även är kallt och inte alls läge att bada.

Loke ägnade sig åt lite fiske medelst rep.

Pappas och farbror Daniels båt togs upp och rengjordes inför vintern och grabbarna var mycket behjälpliga. Elis var visserligen lite bestjälplig också, men han var söt.

Mamma Lina njöt mest av höstsolen och av att titta på när andra jobbar.

Vi tog också en sväng hem till gammelmormor Britta, pappa Petters mormor. Där fick vi sockerkaka, pepparkakor och mandelskorpor och grabbarna hittade en hink full med lego i ett köksskåp och lyckan var total. Jack stortrivdes med uppmärksamheten.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Men du!

Så galet långhårig du har blivit, tjusens!Stor kram på er finfamiljen, återigen är vi otajmade - till helgen åker jag förbi Västervik. Rackans.

2010-11-02 @ 16:52:45
URL: http://ostfronten-intetnytt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0