Födelsedagskalas och släktträff i Jönköping

2010-05-09 @ 11:23:53 Kommentarer (0)

Niklas, kusin domaren, fyllde 40 i torsdags så igår var det fest i Jönköping där han bor och förrättar sitt värv. På plats fanns mostrar, morbröder, kusiner och kusinbarn och en massa god mat och moster Lenas patenterat underbara kanslitårta.

Vi kom iväg två timmar sent från Sjövik och kom således två timmar sent till festen men det gjorde nog ingenting för hade vi varit där i tid hade Elis troligtvis ätit ihjäl sig. Han satt i sin stol och åt och åt och åt i tre timmar, påpassad och ompysslad av moster Ingalill. Liten bortskämd unge det där.


Mossen hade köpt godispåsar till alla barnen och Loke gav sin mamma och pappa varsitt hjärta som han hittade i påsen. Mysunge.
Vi kom hem till Sjövik igen vid nio-tiden på kvällen. Loke sov tungt och klarade flytten från bil till säng galant. Elis klarade den inte fullt lika galant och höll sig sedan vaken på ren vilja till tolv. Han somnade ungefär en kvart innan pappa Petter kom tillbaka efter sitt uppdrag som fyllechaufför. (alltså inte full chaufför utan en chaufför som kör fulla människor.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0