Östadbyväg - the makeover!

2009-09-20 @ 19:14:28 Kommentarer (1)

Vi har haft lite omflyttningsrace här i helgen. Loke och Elis rum på övervåningen är, äntligen!, klart så vi har flyttat upp dit allihop.


Sovrummet nere blev lekrum för grabbarna. Som synes är det redan inlekt och klart. Sängen ska givetvis bort, den ska till Sanna, Robert och bebisen i magen. Sen är det väl tänkt att det ska komma upp lite tavlor och sånt också men Loke blev jättearg när jag ville ta ner hans namnbokstäver ovanför spisen. Får väl ta det nån dag när han är på dagis...

Givetvis måste vardagsrummet också få en makeover när resten av huset förändras. Samtliga soffor har bytt plats, stora mattan är borta och fåtöljerna har fått göra återinträde på nedervåningen. Leksakerna har redan hittat dit och utgör, som vanligt, pikant inredningsdetaljer tillsammans med barnböckerna och Lokes kläder.

Det som förr var barnrum är nu någonslags matsal/linneförråd. Den gröna färgen är om möjligt mer störande nu och är väl inte direkt det mysigaste rummet i huset, men, men. Det ska målas vit så snart jag orkar (d.v.s. förhoppningsvis innan jul, men jag ger inga löften!) och sedan är tanken att det ska implementeras med köket. Bra kommer det nog bli, någon gång i framtiden. Nu behöver vi bara en lottovinst så att vi har råd att förverkliga det!

Bilder från övervåningen kommer senare, grabbarna somnade lite tidigare än planerat så det blev lite svårt att fota...

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad fint det kommer bli! men, är det bara jag som e trög?! "om sovrummet blev lekrum för grabbarna" vart ska ni sova då?! i lekstugan eller ;)

2009-09-20 @ 21:00:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0