Elis födelsedag - resumé

2009-09-18 @ 23:55:56 Kommentarer (0)

Stora dagar kräver stora killar.
Och ibland orkar de stora killarna inte vara vakna ens när de har roligt i gungan.
Elis slocknade som ett litet ett år gammalt ljus i gungan på förmiddagen och sov sedan sött i nästan en timme. Dock fick han sova färdigt i vagnen, vi lät honom inte sitta kvar i gungan hela tiden, om det nu var någon som trodde det...

Idag var stora flyttardagen här hemma också, eftersom Lokes och Elis nya rum på övervåningen äntligen blev klart.
Vi har flyttat möbler från varenda rum i hela huset och när kvällen kom var vi nästan klara. Men bara nästan.

Vi hade paket utdelning också. Loke var väldigt på på att hjälpa till att öppna. Här hjälper han Elis att kolla vad mamma och pappa köpt.

Loke är också nyfiken.

Det kom ett stort paket på posten också, från Elis faddrar Dan och Cecilia. En jättefin Haglöfs-ryggsäck (svart så klart, och inte mer än rättvist eftersom Loke fick en Fjällräven när han fyllde ett av samma duo.) och i den låg en bok som ska lära Elis bli en bra naturmänniska. Bra där! Och tack!

Senare på kvällen halade Loke ner flaggan, vällingen dracks i sedvanlig ordning och den lille somnade snällt i mammas famn. Tills klockan tio då han vaknade och var hysterisk. Mer hysterisk än någonsin tidigare, trots att han fortfarande sov. Efter nästan en timmes skrikande tog vi beslutet att väcka honom så att han kunde komma ur det, för antagligen hade han en mardröm som inte ville ge sig.
Så...

nu sitter han i vardagsrummet med mor och far (farmor och farfar har gått och lagt sig för att orka ta Loke imorgon så att de trötta föräldrarna får sova lite extra) och härjar vilt. Det skrattas, leks och busas friskt och visas inga som helst tendenser att vilja somnas. Härliga tider! Men å andra sidan så fyller man ju bara ett år en gång i livet och då är det väl bäst att göra det mesta av det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0