På besök hos Lokes blivande fru, svärföräldrar och svåger - om Loke själv får välja

2009-05-10 @ 22:17:50 Kommentarer (0)


Om man tycker om någon så ska de få blommor. Det har Loke redan klart för sig. Innan vi skulle till familjen Fröjdh var han väldigt bestämd  med att vi skulle plocka blommor till Asta.
Hon fick nåt gult och lite hägg, och Loke bar buketten så stolt och duktig. (Enastående välartad pojk, det där. Om vi glömt att påpeka det på sistone.)

Grabbarna grus, Algot och Elis, blir bara äldre och äldre. Algot är drygt tre månader och Elis är snart åtta månader.

De är två riktiga charmtroll, lillebröderna bus.

Loke och Asta är stora paret nu och fick sitta vid eget bord och äta. Tyvärr var de inte så på på idén att sitta ner och äta utan de ville hellre springa och äta. Underbart med två så väluppfostrade barn! Det är liksom inte så retligt när det inte bara är ens egen unge som inte har nåt bordsskick...

Petter och Emil tittade på Tom & Jerry och skrattade så tårarna rann. Loke härmade pappas pose och Asta tittade lite småförälskat på. De bråkade knappt alls, bara en gång om vem som skulle ha vagnen och vem som skulle ha bilen. I övrigt gick det jättebra. Att båda två sedan var enormt svårsomnade är väl inget att tjata om, vad kunde vi förvänta oss? Asta ville sova hos Loke och Loke ville helst inte sova alls utan fortsätta leka med Asta.

När ungarna väl sov försökte jag tappert inviga sjöviksparet i speedwayens castroldoftande värld. De kontrade med att visa bröllopsbilder och nyfödingbilder på Asta. Vi kontrade med lokisen.blogg.se. Det slutade oavgjort. De som reser till Thailand först och kan visa diabilder därifrån vinner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0