Loke, Milton, sälarna och pingvinerna

2009-03-01 @ 17:11:53 Kommentarer (2)


För några år sedan rymde en pingvin från slottskogen. Den återfanns lullandes omkring nere på Linnéplatsen. Det hade jag jättegärna sett, men det fick jag inte. Inte Loke heller, eftersom han inte var född än.
I lördags, när pappa Petter låg hemma och klenade sig med feber, åkte Elis, Loke och mamma Lina i stora vita bilen in till Slottskogen på äventyr. Med oss hade vi, som alltid, varm choklad och prickigkorvsmörgåsar. Dessutom hade vi bokat sällskap med familjen Udén.
Vi hann dock dit lite tidigare än dem (vi hade ju trots allt bara 4 mil dit medan de hade minst 3 kilometer,) och gick vilse nästan direkt. Det är dåligt skyltat i slottskogen. Men sen kom infödingarna och hjälpte oss att hitta. Vi fick se pingviner, sälar, flamingos, papegojor, älgar, får, hästar, påfåglar och osedvanligt fula barn. Mycket spännande.

I Göteborg är ju fotbollen extremt viktig. Inte förr oss dock. Inte för Loke eller Milton heller. De sket högaktningsfullt i om det stod GAIS, IFK eller Djurgården ovanför huvudet på dem. Låt oss hoppas att det håller i sig.Medan Milton och Loke spanar efter undervattenssälar har mor och far Udén bara ögon för varandra. Sedan blev Loke passionerat förälskad i en älg. Jag tror han brås på gammelmorfar Hasse...

Kommentarer
Postat av: mormor

hejsan har har vi ingen sno pa mossan. Allt bara bra nu ska vi skriva i resedagboken. Sa fina ni ar saknar er

2009-03-02 @ 15:43:11
Postat av: Fotografpappan

Yup

2009-03-21 @ 11:02:49
URL: http://www.youtube.com/watch?v=oVGv7BcqgVM

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0