En helt vanlig onsdag i Västervik

2009-03-26 @ 21:31:27 Kommentarer (1)


Det var mycket VästerviksTidningen på onsdagen. Visserligen började dagen med en mycket gemytlig fika hemma hos fyrbarnsmamman Linda som åter blivit västerviksbo, men därifrån finns inget bildbevis, antagligen för att jag fick ett smärre hjärtstillestånd på grund av en - av mig osedd men ändå existerande - spindel på köksbordet.
Därefter var det vila, långpromenad och lunch med tant Lisa på tant Grön. Loke fick laxgryta, spillde ner hela sig, krävde semla, fick grädde i hela ansiktet och håret och flörtade hejvilt med fotografdonnan från Öland.
Han sjöng alla sånger han kunde och log finurligt...
Efter lunchen drog vi oss upp till redaktionen och hängde där ett tag. Loke låg på golvet framför sportavdelningen och var nöjd med livet. Sedan hittade han handoikappshissen och åkte upp och ner i en halv evighet.

Om Åsa hade vetat att Loke drog till sig fåglar som flugor till socker så hade hon nog inte gått med på att bli hans fadder. Men nu är det så iaf. Och Loke ÄLSKAR det.
Elis har blivit riktigt vass på det här med att äta mat. Han gapar visserligen inte så bra än men han sväljer maten och är glad.
Idag åt han morotspuré och nya favoriten - mango. 
Gröt går också ner, om än något mer motvilligt.
På kvällen passade mormor Elis ett litet tag medan mamma i rask takt svepte tre glas vin med tant Lisa på Briggen. Ytterst gemytligt, sanslöst trevligt och - givetvis - något som måste upprepas fler gånger under längre tidsspann. Och gärna under bättre väderförhållanden.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja men visst!

Strålande trevligt.

Flirtandet får han nog fila lite grann på, sonen din. Hade Martin Hammar slickat grädde från bordet samtidigt som han sjöng "I ett hus i skogen slut..." för att imponera hade det nog inte blir mycket ligga - någonsin. (Du märker hur jag anstränger mig för att få med - så mycket som möjligt)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0