Västervik via mobil

2009-07-30 @ 21:07:38 Kommentarer (1)

Jodå, ibland händer det inte så mycket här på byvägen bloggmässigt. Det har, för att säga det lindrigt, varit lite torka på den fronten ett tag. Nu lovar vi bot och bättring.
Vi börjar med en resumé av vårt näst senaste besök i Västervik.

Elis glömde alla sina kepsar hemma i Sjövik (klantigt av honom, eller hur!) så han fick låna pappas. Han passade också på att lära sig gå med gåvagn. Dock blir han, som synes, helt lyrisk när han väl gör det och bara ler och kisar upp i taket så han går in i saker hela tiden. Bedårande sött barn, det där!
+

Sedan lyckades vi tima in Visfestivalen, Västerviks stolthet. För första gången på över tio år var Petter och jag inne i ruinen, tack mor för biljetterna!, och tittade på Carl-Johan Wallgren. Sedan, när stjärtarna sov av de fantastiskt, enastående osköna träbänkarna, drog vi vidare ut på staden...

Här har vi fått syn på något ytterst intressant i öltältet.

Det kan ha varit Dan. Jag ser iallafall lite glad ut. Petter ser ut att ha fått syn på något annat som fascinerar honom.

Ojdå! Det var nog Jakob. Härliga tider!

När vi åkte hem stannade vi, så som traditionen tillbjuder, vid vattenfallet i Ringarum. Loke är vansinnigt imponerad av den gamla pumpen och vill helst inte åka därifrån. Och snart har han pinkat in sin revir mycket effektivt där, tre av träden är märkta nu.

Kommentarer
Postat av: mormor

Vaaa Ringarum vilken väg åkte ni hem? över Norrköping????

2009-08-05 @ 09:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0