Och så blev det en bra lördag också...

2009-07-04 @ 22:57:12 Kommentarer (2)


Idag var det också vansinnigt varmt. Efter att ha skrapat lite färg på huset, konstaterat att vi eventuellt måste byta ut en bit/hela vinskivan på ena gaveln så gav vi oss ut på badäventyr.
Den här gången ställde vi kosan till Anten, där vi hört att det skulle finnas sand och inte bara vassa stenar på botten. Så var också fallet.
Loke älskar att bada och man får nästan dra upp honom med våld när läpparna blivit blå och han skakar okontrollerat och envist upprepar "Loke fryser inte. Jag vill bada mer!"
Kissat duktigt har han gjort idag också, samt vattnat trappan (med vattenslangen dock, inte med kiss) och hjälpt pappa att plocka in plankor i vedboden. Han är en riktig liten arbetare, den pojken! Gammelmorfar Hasse skulle ha varit stolt!

Finbesök från Majorna

På kvällen fick vi långväga besök (ända från Göteborg!) av Sanna och Robert. Elis fick en panikångestattack vid åsynen av Robert men insåg snart att Robert inte alls är satan i människoform utan en riktigt snäll kille. Han blängde dock misstänksamt på honom ett litet tag innan han visade sig från sin bästa sida.
Loke var lite blyg till att börja med men som vanligt så gav det med sig rätt så snart och han härjade som en sjubarnsskock och rusade runt och blev jagad av monster på gräsmattan medan vi åt.
Eftersom SannaochRobert är bäst på att baka så hade de med sig en kaka som var så god att det bara finns ett enda talesätt som passar in på den. Det talesättet passar sig dock ej här. Har ni tur lämnar Hasse det som en kommentar till det här inlägget men jag tänker inte skriva det. Dock var den PRECIS så god. Lite godare tillochmed!

Den artonde november ska Sanna och Robert bli föräldrar. Från byvägen donerade vi en spjälsäng, en vagga, en drös med graviditetskläder, en föreläsning om mjukliftar/hårdliftar/åkpåsar och ett lånebarn i form av en lynnig Elis. Vi känner nu att vi dragit vårt strå till stacken. Dock har det sällan rådit en sådan enighet i hemmet som det gör nu om att de här två kommer bli alldeles enastående fantastiska föräldrar. Välartade rent utav.
Måhända är det för att de är gamla nog att minnas tiden innan POD-radio, Windows, internet, CD-skivor och 3D-grafik. Eller bara för att de är good people. Förmodligen en blandning av båda.
Goda kakor kommer ungen få iallafall!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vi hade också en riktigt bra lördag, förmodligen för att dagen började med att Loke och Petter knackade på dörren 08.20 och kom med nybakta frallor. Dock hade inte Petter bakat dem själv. Han hade varit i Hagströms och handlat. Kul att jag o Emil väntar varje lördag på att kl ska bli 09.00 så att Hagströms ska öppna. Petter har nu informerat oss om att Hagströms öppnar dörrarna strax innan kl 08.00.

Jag har faktiskt bott i Sjövik i 20 år, Emil är också en sann Sjöviksbo..!

Typiskt att en från andra sidan Sverige ska lära oss något så enkelt.. Men det var iaf mycket tacksamt!

2009-07-04 @ 23:17:14
Postat av: Hasse

jaja... "Det var så fint så det censur i mun".

2009-07-05 @ 00:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0