Morfar och Leffan på besök

2009-07-30 @ 21:20:49 Kommentarer (0)

Vi är ju inte riktigt klara med köket än, så morfar Göran och Leffan kom för att hjälpa oss. Det tog dem dock över fem timmar att köra från Västervik så vi började bli lite oroliga att det hade hänt något på vägen. När de väl rullade upp på gården förstod vi dock varför det tagit så lång tid. Bak på morfars släpvagn stod nämligen en lekstuga till Loke och Elis!
Loke blev lyrisk på morgonen när han vaknade och fick se sitt nya hus. Han blev om möjligt mer till sig när han insåg att det fanns en hasp på insidan av dörren så att han kunde låsa in sig.
- Titta mamma, Loke har en snickerboa!, vrålade han, smått i extas och tillbringade den närmsta timmen med att låsa in sig, titta ut, asgarva och låsa in sig igen.

Medan brorsan härjade i "snickerboa" försökte Elis äta upp morfars keps. Till slut fick Leffan rycka in och mata den lille för att morfar skulle få ha huvudbonaden ifred.

Och så kom då äntligen den stora dagen - Loke fick sand i sin sandlåda! Han fick den av farfar och farmor i maj förra året så egentligen var det lite väl snabbt marscherat, den hade ju gott kunnat ligga till sig ett år till, men nu är det i allafall gjort. Elis övervakade allt från Leffans knä. Vi kunde efter duons två dagar långa besök konstatera följande:
  • Om Elis någon gång vill flytta hemifrån så kommer han vilja flytta till Leffan.
  • Loke älskar sin sandlåda så mycket att han inte ens bemödade sig att lämna den när han var tvungen att bajsa. Han bara satte sig i ett hörn, did his thing, ropade på pappa att han skulle städa bort det (vilket noggrant gjordes, tillsammans med omkringvarande sand) och fortsatte obekymrat att leka vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0