Finaste kortet på våra fina pojkar

2009-01-23 @ 00:36:08 Kommentarer (2)


Ja, det här är det finaste kortet vi har på dem tror jag. Elis är här några dagar gammal och sitter för första gången i babysittern. Vi var lite oroliga för att sätta honom där för vi trodde att Loke kanske skulle klättra på honom, slå honom, nypa honom, lägga kuddar över honom eller på annat sätt lemlästa eller skada sin lillebror.
Det var alltså med en hel del oro som vi placerade lillebror på storebrors nivå, helt oskyddad, första gången.
Vi hade inte behövt oroa oss.
Loke stod ett tag bredvid babysittern och tittade på Elis som plirade tillbaka så gott han kunde med sina nyfödda ögon.  Sen sprang Loke iväg till sitt rum och vi trodde att han tröttnat på brorsan. Någon minut senare kom han tillbaka med kaninboken, satte sig på golvet bredvid Elis och hasade fram på rumpan tills han satt så nära som det bara var möjligt och så började han läsa.
- Bää Elis. Här är bää Elis. Titta Elis, bää.

Kommentarer
Postat av: Cinsaga

Vilka sötnosar ! Gillar din blogg riktigt mycket !!! Skönt med någon mer som iallafall då och då befinner sig i "tvåbarnschock". Ha en bra helg !

2009-01-23 @ 13:17:04
URL: http://www.metrobloggen.se/cinsaga
Postat av: SecondhandTorget - Din secondhandbutik online!

Har du gamla kläder eller andra saker du vill bli av med?I så fall ska du besöka SecondhandTorget.blogg.se, där erbjuder vi alla, killar som tjejer att annonsera GRATIS. Så det är bara att börja rensa garderoben, rummet, lägenhet, garaget!En otroligt bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bli av med gamla saker som bara ligger, och aldrig kommer till användning. Och glöm inte bort att kika runt efter fynd. För kan man fynda så är det på SecondhandTorget.Kika under kategorin Annonserings information där står det precis hur du ska gå tillväga.Välkommen!

http://secondhandtorget.blogg.se

2009-01-24 @ 13:13:04
URL: http://secondhandtorget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0