En sista dag på fel sida av Sverige

2009-01-06 @ 22:44:46 Kommentarer (0)

Måndagen blev sista heldagen i Västervik. På kvällen kom  pappa och morfar hem från Sjövik och vi packade väskorna för att köra vår nya familjeGalaxy hem till rätt sida av Sverige.

Men måndagen var ju en rätt så lång dag. Vi hann med att ta på båda barnen likadana tröjor - ja, det är extremt kul att göra så även om man inte har tvillingar. Inte minst för att det retar folk så - bygga lego och gå på stan och shoppa Loke ett par rosa kurbitsmönstrade termobyxor.
Elis älskade även idag sin nyfunna frihet i sittdelen bakom Loke och vägrade somna i vagnen. Istället låg han vaken hela shoppingturen och pratade med allt och alla.

På efterimiddagen var mamma och Loke tvugna att testa Lokes nya termobyxor. Vi tog en ica-kasse (budgetpulka) och gick till stadsparken. Efter tre åk var påsen trasig. Den fick ordentligt med skäll - nej påsen! Loke åka mer. Inte trasig! - och mamma tordes inte annat än att gå till Hemköp och köpa säckar (budgetsnowracer). Och jävlar i mej vad vi åkte! Både son och mor var rödkindade, svettiga och snölyckliga när vi kom hem en timme senare. Lätt att det blir mer säckåkande för oss i år, om bara snön behagar infinna sig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0