En dag på fel sida av Sverige

2009-01-02 @ 21:17:29 Kommentarer (0)

Så var vi här. Igen. Det känns som om vi inte lämnat Västervik de senaste veckorna men det har vi faktiskt!
Vi har hunnit vara hemma i Sjövik, fira nyår med Novemberfamiljen, fika med familjen Fröjdh och packa ihop hela köket i små påsar i Lokes rum.

Nu är vi  dock tillbaka hos mormor och väntar medan far och morfar (med Leffan i släptåg) sliter ut gamla köksskåp, drar om elledningar och krossar mitt vackra kakel...

Dagen inleddes med pussmys. Därefter tog vi en sväng på stan och Elis fick sitta som en stor pojke i vagnen, mycket populärt. Eller, populärt och populärt - han somnade iaf. Storebror också. Väl hemma på rosenhillsvägen, i sex minusgrader skulle Loke prompt åka cykel så det var bara att rota fram trehjulingen ur förrådet och göra honom till viljes.
När han äntligen gick med på att komma in i huset var hans mors fingrar stelfrusna och lillebror var inte nådigt irriterad på att maten varit utomhus alldeles för länge. Han somnade dock belåtet i soffan efter utfodring och då passade vi på att bada det stora barnet. Hela badrummet var blött, från golv till tak, när Loke badat alla ankor och hällt vatten i öronen på sig själv. Fantastiska ungar är de båda två.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0