30-årskalas på ÖstadByväg

2009-01-17 @ 22:00:25 Kommentarer (0)

      
Idag var det kalas igen. Mamma Lina hade nämligen den goda smaken att också fylla år i januari och denna gång var det 28 ljus för mamma. Om man plussar ihop det med lillbus två så blir det jämna 30. Och vi kan lova att det brinner utav bara attan när man tänder 30 ljus tätt intill varandra. Då skulle vi nästan behövt brandmanstårtan från igår...Först på plats idag var Åsa, som också är fadder till Loke. Med sig hade hon paket till tre av familjens medlemmar (Petter fick inget) och alla tre uppskattade dem kungligt.

Elis är inne i den orala fasen. Tror vi iaf. Det verkar så. Han suger gärna på fingrarna, inte bara sina egna utan vems som helst. Andreas bangade dock ur så mamma fick ställa upp. Vi är dock imponerade att Andreas höll honom så länge utan att börja gråta. Andreas alltså.
Jakob var givetvis också där. Han hade med sig världens konstigaste skruvdragare till Loke. Den låter som en hund/bjällra/skadad fågel och blinkar med rött ljus. Själva skruvdragargrejen rör sig dock inte. Loke gillade den skarpt ändå!

Efter tårta av både smörgås- och gräddsorten var det dags för konstförkovring i köket. Åsa undervisade Loke i färglära och de målade bussar, blommor och däck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0