På lekdate med Hampus, Ida & Ebba

2009-02-08 @ 22:45:56 Kommentarer (1)


Jodå, vi träffar andra barn fortfarande. I fredags var vi på lekdejt i Biskopsgården hemma hos Hampus och hans lillebror Benjamin. På plats fanns även Ida, med lillasyster Molly samt Ebba med lillebror Oskar.
Medan mammorna Johanna, AnnSofie, Linda och Lina fikade härjade tvååringarna vilt på Hampus rum. Ebba härjade mindre vilt och Hampus var nog mest orolig att de skulle stjäla med sig leksakerna hem (men han var en utmärkt värd och fick inga utbrott eller andra sedvanliga anfall som barn brukar få när andra barn rör deras leksaker.). Ida och Loke härjade dock.
Imponerande nog inträffade inga större missöden. Loke grät lite när Ida smällde en dörr i huvudet på honom, Ebba fick välmotiverad panik när Loke följde efter henne och ville kramas och Hampus förklarade ytterst vältaligt att han verklligen inte ville ha någon sketen smörgås efter att han fått syn på kakorna på köksbänken. En mycket lugn tillställning med andra ord.
De fyra små bebisarna låg mest på golvet/i knät/ i soffan och krälade och var mest bedårande. (Små bebisar är bedårande, större barn är välartade.)

Bäst av allt med de här lekdejterna är att man får träffa andra mammor (och pappor) i samma situation som en själv ochupptäcka att det inte bara är Loke som har damp och inte lyssnar utan nästan alla tvååringar är sådana. Det kallas visst trots...Och det är inte bara här som vi har dåligt samvete för att Elis aldrig får tid att ligga i babygymmet eller öva på att sitta, det hinns inte med hos alla andra heller. Det dåliga samvetet dövas effektivt av en mammagruppsfika. Rekommenderas starkt!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag utmanade dig på min blogg...=)

2009-02-09 @ 19:28:45
URL: http://llowejko.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0