Jag mår så bra med fåret Shaun...

2009-02-13 @ 23:00:29 Kommentarer (0)


Vi har en TV i sovrummet nu. Jo, vi är medvetna om att barn under tre år inte ska titta för mycket på TV men vad gör man inte för att få lite extra sovmorgon. (ja, vi skämtar där också. Men allvarligt; klart grabben får titta på barnkanalen! Huvudsaken är väl ändå att han inte gör det ofta, jämt eller hela tiden!)
På mornarna (nu får väl Leffan spelet över min stavning IGEN - Göran har skvallrat - men man får faktiskt skriva talspråk i en blogg, det är tillåtet. Jag VET att det heter "om morgonarna" men det låter ju lite krystat...) har Loke nu fått som hobby att ligga i sängen bredvid Elis och vakta alla nappar och högljutt deklamera att han vill "itta på shauuuun NU mamma."
Fåret Shaun är för i övrigt en animerad brittisk serie om ett får (nähä!) som heter Shaun (otippat!) och han löser problem. Väldigt utvecklande. Men det är framför allt titelmelodin som gör att serien är så bra.
Slå på barnkanalen 7:20, 11:10, 14:40 eller 17:20 på måndag och bara njuuuuut av världens bästa låt!

Och medan ni ändå är igång och kollar på barnprogram så missa inte Bob och Bobek, de stockholmska kaninerna från Tjeckien som härjar runt i trollkarlens hatt. Fantastiskt bra. Går vid kvart över åtta på vardagsmornar.
 Barnkanalen ska inte underskattas. Dock befarar jag att deras del av avgiften till radiotjänst till stor del läggs på tjack och cannabis. Inga nyktra hjärnor kan nämligen ligga bakom program som "drömmarnas trädgård" där vi får följa Upsy-Daisy, Makka-Pakka, Pontipinerna, IgglePiggle och nån slags konstig flygande boll som Loke hävdar är en helikopter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0