Brorsan och ja...

2008-11-02 @ 21:48:07 Kommentarer (0)


När man har att göra med två små grabbar, en på sex veckor och en på 21 månader, så har man faktiskt inte mycket att säga till om hemma. Man kunde ju tro att det är föräldrarna som styr men icke! I verkligheten så är det våra grabbar som styr på Östad Byväg.
Elis bestämmer när vi ska sova och när vi ska vara vakna. Han dikterar villkoren för duschtider och datoranvändning och för hur länge man egentligen kan stå still med bilen i en bilkö innan han blir hysterisk.
Loke å sin sida bestämmer vad han, jag och Elis ska ha på oss för kläder, var pappas strumpor ska vara, vem som sover vart och var möblerna i vardagsrummet ska stå.
Tillsammas dikterar de vårt liv och det är helt fantastiskt. Att man kan älska två små krabater så här mycket är rent enastående. Vad vi egentligen gjorde med vår tid och våra liv innan de kom är idag ett mysterium. Klart står dock det faktum att ingenting någonsin blir detsamma.

De kan driva en till vanvett, få en att vilka slita av sig håret (ibland även ädlare delar på Petter för att förhindra att de blir fler...) och kännas som levande reklampelare för preventivmedel men när Loke säger "älkar dej" till Petter på telefon och Elis ler mot en så spelar allt annat ingen roll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0