Vintern kom på snabbvisit

2008-12-14 @ 23:00:31 Kommentarer (1)


I torsdags blev det ordentligt kallt och i fredags när vi vaknade var det riktig snö ute - inte bara frost som det varit de senaste dagarna.
Givetvis stuvade mamma in sig i sina termobyxor hon fick av mormor och morfar förra året (tack!) och pådyvlade stora sonen detsamma. Den lille stoppades in i den lånade åkpåsen (tack mimmi-o och ronny-o) och så bar det ut på de vita vidderna.


Vi hade picknick på baksidan, med oboy i sirapsflaska och smörgåsar utan prickig korv. Dessutom inspekterade vi husets julpyntning utifrån och det såg helt ok ut.

Angående det här med att ha termobyxor på sig; varför i herregudsskull klär man på sig mer kläder bara för att det är snö, även att det inte är kallare än vad det var dagen innan? Vi har haft en temperatur kring nollan i två veckor och jag har inte använt termobyxorna innan och Elis har inte haft åkpåsen, men nu, när allt var vitt, kändes det som om de verkligen behövdes!

Hur som haver, Loke älskade verkligen snön och vi åkte pulka kanske femtio gånger upp och ner för den lilla, lilla backen ni ser på bilden. Till slut tog snön slut och pulkan skrapade fram över gruset. Det var dock en gallskrikande son som släpades därifrån, mycket obenägen att förstå att det krävs snö för att cruisa pulka.

Kommentarer
Postat av: Robert Wictorzon

Oboy i sirapsflaska! Vilken nostalgi.

2008-12-15 @ 10:18:32
URL: http://robertwictorzon.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0