Pepparkaksbak med farmor och kusin Tualie

2008-12-21 @ 19:33:02 Kommentarer (0)


Loke är lite rutinerad i gamet nu; idag var det fjärde gången han bakade pepparkakor. Den här gången var det hemma hos farmor, tillsammans med kusin Tualie. Och hos farmor finns det MASSOR med pepparkaksformar. Hemma på Byvägen finns det bara fem (pappa låter oss inte köpa fler för han säger att det räcker...) men farmor har flygplan, stjärnor, grisar, båtar, gubbar, gummor, hjärtan och en massa annat roligt!
Loke har dessutom blivit vass på att kavla degen, tunn som silkespapper. En blivande pizzabagare månne?

Något som var roligt idag var att Loke och åtta månader äldre kusin Tualie lekte tillsammans. De lekte tillochmed jättebra tillsammans. De jagade varandra, kramades, höll varandra i handen och lade pussel tillsammans. Förra gången vi var i Västervik var det som att föra samma Nord- och Sydvietnam 1971. Nu var det mer som när muren föll i Tyskland.


Mormor Britta var och hälsade på också. Elis stortrivdes hos henne. På bilden syns också faster Åsa, som tillbringade majoriteten av dagen med att försöka undvika kameran. Dock utan framgång, som synes. Muhahaha!
Vi kan också meddela att Elis går, den 20 december, skrattade högt för första gången när farmor busade med honom. Han är så söt, den lille.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0