Arbetsdag i trädgården

2008-08-20 @ 10:09:02 Kommentarer (0)

När man bor i hus så kan man inte lämna gräsmattan vind för våg. Det gjorde vi inte heller men grannen klippte inte som utlovat... Så när vi kom hem efter semester/jobb i Västervik nådde gräset till knäna. Pappa Petter slet tappert med Klippon men när morfar kom med åkgräsklipparen så blev det äntligen ordning på torpet.
Pappa och morfar slet hela helgen i trädgården och klippte hela våran enorma gräsmatta minst sju gånger, och krattade upp allt gräs som blev över. Loke var givetvis ytterst behjälplig.

Morfar kalklippte i rabatterna också, men det blev rätt så bra. Det visade sig att det fanns gräsmatta under allt ogräs och helt plötsligt nådde man fram till vinbärsbuskarna och hallonen från mer än ett håll...Så här häftig är våran nya åkgräsklippare, mer känd som "traktorn". Loke ville dock inte åka förrän bebisen åkt (bebisen är en liten docka som vi har tagit på blöja och bebiskläder).Pappa krattar och Loke slänger. Ingen gräsallergi här inte!Så här mycket gräs blev det!Så kan man åka skottkärra med mormor också, det är jätteroligt!När man har hjälpt till så duktigt får man vinbär av morfar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0