Samarbete på hög nivå

2011-01-02 @ 21:15:56 Kommentarer (0)

I torsdags åkte familjen Fraldesson till Lekplayset i Alingsås och fann det roande. Det var ungefär som de stora leklanden i Göteborg fast mycket mindre och mer överskådligt. Här kunde vi föräldrar sitta på ett och samma ställe och se ungarna medan de klättrade och lekte, mycket föredömligt.

Anna och jag hängde med på första rundan upp i leklandet och tyckte att det var en bra idé att åka i den långa spiralrutschekanan med ungarna. Så här efteråt, med brännmärken på knän och armbågar och ungar som skrapade pannan i väggarna under den vansinnigt snabba och snurriga färden ner kan vi väl känna att det inte alls var en bra idé. Så nu vet vi det tills nästa gång.

En av anledningarna till att vi föräldrar i lugn och ro kunde sitta utanför själva lekytan och umgås var att våra stora barn är så fantastiskt duktiga och välartade. Här hjälper Loke och Asta Elis att klättra upp till den inte alls lika farliga blåa rutschekanan.


Vilken teknik, vilket samarbete! Fem stjärnor till både Asta och Loke för kompisinsatsen.

Dagens tips: lämna inte plånboken i jackfickan när barnen leker. Folk tar era visa-kort och ert körkort. De lämnar dock blomstercheckarna och högkostnadskortet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0