Julafton 2010 i backspegeln

2010-12-31 @ 16:31:26 Kommentarer (1)

Julen 2010 firades på Rosenhillsvägen hos mormor och morfar tillsammans med mossmoss Lena, Nicke, Ante, moster Katarina och morbror Militären.

Elis somnade till innan maten och fick sitta i knät.

Jack hängde hos morfar. Egentligen satt han faktiskt i sin egen stol men han gnydde till i en tusendels sekund och genast lyfte morfar över honom till knät. Och så säger de att jag skämmer bort honom...

Jag är faktiskt äldst, ett halvår äldre än kusin Andreas. Men han är mest solbränd.

Här är det dags för Kalle Anka och äntligen finns det någon som uppskattar det lika mycket som mamma och Moster Katarina. Loke skrattade nästan lika mycket.

Petter uppskattade det inte fullt så mycket.

Jack var som en speleman hela kvällen och glad som få.

Här väntar de på tomtemor som ringde och annonserade att hon var på väg.

Och här har hon då äntligen, till Lokes och Elis stora lycka, kommit.
Som synes var det ett ganska rejält julklappsberg även i år och bland julklapparna fanns bland annat en brandbilsvåningsäng, en bilbarnstol, ett brasskydd till kakelugnen, kläder, en snowboard till Loke, en mjukelefant till Elis, en skallra till Jack och massor, massor med flera grejer. Den viktigaste och mest uppskattade julklappen var dock äppelskalaren från AstridLindgrensVärld. Den utlöste sådana glädjereaktioner att man blev helt tårögd. Loke jublade, dansade och sjöng av lycka!

Kvällen innan julafton hade Loke ställt ut pepparkakor och mjölk till tomten och han är idag helt övertygad om att det var därför han fick snöbrädan.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag hade också en man som låg och sov under Kalle. Vad är det för stil alltså... =) Gott nytt år till er! Hoppas 2011 blir ett bra år med endast positiva besked för er! Kram

2011-01-01 @ 11:56:00
URL: http://llowejko.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0