Vi har morfar på snabbvisit!

2010-10-17 @ 17:24:30 Kommentarer (0)


Igår kom morfar helt oförhappandes på besök. Han skulle inte kommit förrän idag, söndag, egentligen men hade perfekt timing och kom knappt en timme efter att Petter åkt till stan för att gå på spelning och supa skallen av sig. Vi firade morfars ankomst med bakelserna vi fick av Bengt och Elsa (grannarna) som tack för smörgåstårtan vi lämnade till dem i torsdags. Mums! Jack fick dock inte smaka. Han hade redan fått äppeldricka av Elis...

Morfar och grabbarna blir kanske inte lysande arkitekter vad gäller hållbarhet, stabilitet och konstruktionsvetenskap men de kan bygga ena höga jäkla torn!

Här sitter alla fyra som trollbundna av Robin Hood. Och det är ju inte så konstigt egentligen, det är ju världens i särklass bästa film alla kategorier.

Efter rotmoslunchen på söndagen packade morfar in stor och mellan i bilen och körde mot Västervik där de ska härja i några dagar medan vi lägger golv och målar räcken på övervåningen. Staketet för trappan måste nämligen monteras ner och då föredrar vi att inte ha en Elis som mitt i natten vandrar rakt ut över kanten och faller handlöst ner i hallen. Då är det bättre att de sliter ut mormor lite. Hon är ju ändå pigg och utvilad nu efter en helg på spa med syskonen. Stackars mormor som aldrig får unna sig något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0