Gräsmattor ska klippas, gungor ska gungas

2010-05-14 @ 22:35:22 Kommentarer (1)


Fredagar är nu vår nya klippa-gräset-dag. Alla i familjen glädjs utom mamma Lina som tycker att det är vansinnigt tråkigt att titta på. Loke och Elis älskar att hjälpa till.

Den nya gung/klätter/rutschkaneställningen måste också hållas i trim. Elis har fått sin gunga uppmonterad och Loke ger gladeligen fart till lillebror som kompensation för att han är för liten för att åka rutschEkana. När de inte lekte så jagade de en oskyldig och förmodligen lite halvskadad sädessärla som harvade omkring på gräsmattan. Dock fick de båda ge sig, huvudsakligen eftersom de inte kunde flyga, vilket sädessärlan trots allt kunde, om än inte så långt.

När Elis tröttnat på att vara hobbyornitolog hämtade han Lokes klipp och hjälpte pappa igen. Han var, som vanligt, ovärderlig.

Vi har ju en del gräsmatta som ni kanske vet. En ganska stor del gräsmatta faktiskt. Tror ni månne att det är nog för maken? Nejdå, nu finns det planer på att utöka ner i hagen och göra gräsmatta ända ner till häggen. Det kommer ta en evighet att klippa gräset i framtiden! Fast egentligen klagar jag inte, får jag upp häggen och asken på gräsmattan så har jag ju iallafall lite insynsskydd någonstans på gräsmattan. Det är dock väldigt mycket jobb.
Så, Hasse - det är bara att komma hit. Vi ger dig verktyg och redskap och så får du gå i frenzy på gräs, tovor, grenar och buskar. Låter det inte som en dröm?

Kommentarer
Postat av: Hasse

Står ni för maten så... :)

2010-05-15 @ 12:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0