Släktkalas och bowl-o-rama

2011-01-15 @ 21:18:38 Kommentarer (2)


Idag hade vi finbesök på byvägen för idag var nämligen mostrarna Rundberg och Bohman och kusin Niklas här och firade Loke och hans mor som fyller år de närmsta dagarna.
Jack blev helförvirrad, vem var egentligen mormor? Plötsligt var det tre tanter som påminde ganska mycket om varandra som alla hade full fokus på honom och ville pussas. Han klagade dock inte på uppmärksamheten ;)

Elis använde mossen som förvaring/soptunna när han skalade clementin.

Laila har inte varit här förut så därför var det extra speciellt roligt att hon hängde på och kom hit. Vi tyckte dock allt att Allan gott kunde följt med. Han ringde visserligen och gratulerade men det fanns både smörgåstårta och tårta över så att det hade räckt till honom också. Vi får ta det till våren.

Jack stormyste idag och Niklas hittade en speedwaybok han inte hade läst förut. Lyckan var total.

Loke visade upp sina kunskaper i wii-bowling och visade Niklas som, med lite mer träning, också kommer bli en grym låtsas-bowlare.

När gästerna åkt hem till Jönköping var det dags att varva ner. Elis läste bok med mormor och Loke spelade lite golf. Sedan läste mamma saga och tänkte att Loke skulle få följa med ner och hänga lite när Elis somnat. Dock somnade storebror först och snarkade så gott när lillebror somnade så han fick sova kvar.
Imorgon blir han fyra år.
Helt galet!

Kommentarer
Postat av: Niklas, Lena och Laila

Hej och tack för senast. Laila tyckte att det var kul att se hur ni bor. Det tyckte även Lena och Niklas. De har ju dock varit i Östad tidigare. Köket har dock blivit större sedan sist. Fint. Resan hem gick bra. Vi har nu ätit grillad korv och tittat på SM-finalen i speedway år 2005. Vi vann även den här gången. Krama Loke i morgon på födelsedagen från oss tre. God natt.

2011-01-15 @ 23:16:11
Postat av: Mormor Cinna och morfar Göran

Visst är det kul när tjocka släkten kommer på visit. Ni har det fint och plats finns ju, även varmt och skönt. Inget att klaga på.

2011-01-17 @ 13:22:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0