Hur bröderna interagerar

2010-08-30 @ 09:26:50 Kommentarer (2)


Det började bra. Jack låg och myste i babygymmet och Elis lade sig hos honom och pussades lite. Loke kom också dit och Jack fick ligga på hans arm. Därefter urartade det hela något. Till mitt försvar får jag väl säga att Elis faktiskt pussade på sin lillebrors hand sekunden innan han bet till. Loke hann inte heller med i svängarna men han försökte rädda Jacks hand innan den hamnade mellan Elis tänder.

Här får Elis skäll av Loke som förgäves försöker trösta sin lille lillebror och skydda honom från den större av dem. Loke har också säkrat greppet om Jacks hand för att skydda den från vidare attacker.

Här har Elis fått order från storebror om att be lille lillebror om ursäkt, vilket han också gör med en stor blöt puss. Allt medan Loke håller en beskyddande arm runt huvudet och en runt kroppen på Jack.

Nu får inte någon förledas att tro att Elis inte älskar sin lillebror. Tvärtom. Han är kraftigt förälskad i honom och vill helst av allt vara hos och med honom hela dagarna. Ibland går det bara lite överstyr. Månne är det så att han tar talesättet "så söt att man vill äta upp honom" lite för mycket på allvar...

Kommentarer
Postat av: mormor

Åhhhh vilka härliga grabbar, det blir nog grabbarna bus om några år på byvägen... puss

2010-08-30 @ 13:17:27
Postat av: Anna

Hahahahahah!

2010-08-30 @ 15:53:42
URL: http://frojdh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0